Opleiding esthetiek en anti-veroudering

CID Esthétique ondersteunt u bij het gebruik van uw apparaten en bij de commercialisering van uw nieuwe diensten, zodat u een expert wordt in esthetische en anti-verouderingsgeneeskunde.

Want het is niet genoeg om te weten hoe uw apparaat werkt. Belangrijker nog is dat u het in uw voordeel weet te gebruiken. Behalve op de eenvoudige werking van het apparaat, bereidt CID Esthétique u voor op alle technische en commerciële mogelijkheden.

CESAM is een filiaal van CID Esthétique en een opleidingsorgaan op het gebied van esthetiek en anti-veroudering. En geregistreerd bij de Franse staat onder nummer 93 060 722 806. Onze opleidingen zijn erkend en bekrachtigd met een certificaat voor esthetiek en anti-veroudering, en gewaardeerd bij het publiek en bij verzekeringsmaatschappijen.

Onze opleidingsteam bestaat uit universitair docenten, artsen, informatici, technisch specialisten en communicatiespecialisten.

Onze seminars en workshops worden meerdere keren per jaar georganiseerd en de opleidingskosten zijn volledig aftrekbaar.Word de maker van uw succes


Komende evenementen

Beauty & Anti-aging Seminarie
Cannes - Von 1 tot en met 15 NOVEMBRE 2018


Documentatie downloaden  Inschrijven

Aanvullende geneeskunde
MORPHOLOGIQUE ︳ ANTI-ÂGE ︳ NUTRITION
Van 12 tot en met 15 juli in Nice, Frankrijk

Documentatie downloaden  


MORPHO-CRYO-SCULPTURE®
Genève, Zwitserland – van 22 tot en met 24 juni 2018


Documentatie downloaden