Huidverslapping en cellulitis, ook dieper

Één enkele oplossing voor huidverslapping en alle aspecten van cellulitis, of het nu diep zit, oppervlakkig, of beide. Met Medical V10 kunt u een geheel nieuw figuur bieden!


Cellulitis – Volumereductie


Cellulitis – Centimeterreductie


Wegwerken sinaasappelhuid


Versteviging van de huid


Herstelt de bloedsomloop in de weefsels

Een multidimensionale oplossing
De geconcentreerde energie van de elektromagnetische golven afkomstig van de nieuwe V-FORM en V-ST hulpstukken leidt tot een gecontroleerde en gerichte verwarming van de weefsels, met als resultaat fysiologische veranderingen aan het huidoppervlak en dieper in de huid:
Door de alternerende aspiratiefunctie wordt de huid tussen de twee elektrodes geplaatst, voor een nog diepere penetratie van de energie over een groter gebied, en dus een optimaal resultaat.

Gezichtstoepassing
Bij toepassing op het gezicht maakt MEDICAL V10® het mogelijk de gezichtscontouren te verfijnen en de huidtextuur te verbeteren. De door de elektromagnetische golf opgewekte warmte zorgt voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect, zodat de huid er zichtbaar jonger uitziet.

En dat is niet alles, met MEDICAL V10® kunt u ook huidoneffenheden behandelen, zoals pigmentvlekken, rimpels, striae en littekens, dankzij de technologie van fractionele RF.Hulpstukken voor alle toepassingen

Het platform van de MEDICAL V10® beschikt over drie onderling verwisselbare hulpstukken. Via de ergonomische, lichte en gebruiksvriendelijke hulpstukken kunt u alle parameters van de behandeling instellen, voor veilige, aangename en effectieve sessies.


V-Form - Technologie MultiCORE™

Elektromagnetische golven + Afzuiging.
Behandeling van cellulitis en centimeterreductie 3 applicators, aangepast aan het doelgebied.V-ST - Technologie CORE™
 

Elektromagnetische golven + Integrale afkoeling.
Een speciaal hulpstuk voor de behandeling van huidverslapping van gezicht en lichaamV-FR - Technologie SVC™
 

Elektromagnetische golven + Afzuiging + Integrale koeling. Een hulpstuk specifiek ontwikkeld voor het verjongen en egaliseren van de huid (littekens, striae, opgezette poriën, enz.) en het behandelen van ontsierende pigmentvlekken.DE TECHNOLOGISCHE INNOVATIE CORE™

CORETM (Chanelled Optimal RF Energy) is een gepatenteerde non-invasieve bipolaire radiofrequentietechnologie. Dankzij CORETM is een innovatieve aanpak mogelijk met drie afzonderlijke frequentiekanalen, waaraan een vierde dimensie wordt toegevoegd: de "multichannelmodus".

Deze exclusieve multichannelmodus combineert de drie frequenties in één enkele impuls, waardoor alle huidlagen tegelijkertijd worden behandeld, zowel oppervlakkige als dieper gelegen huidlagen. In combinatie met de oppervlakte-effecten van de alternerende aspiratie staat deze techniek garant voor een complete make-over van het lichaam en een stevigere huid.EEN PERFECT GECONTROLEERD DIEPTEBEREIK

Infrarode beelden van een deel van de huid met het hulpstuk Face Contour.

Modus 1 – 0.8MHz Modus 2 – 1.7MHz Modus 3 – 2.45MHz


Direct resultaat


Het effect is zichtbaar na 4 tot 8 weken en vertegenwoordigt ongeveer 30% van het vetweefsel.