Een nieuwe, non-invasieve esthetische en anti-verouderingsaanpak voor behandeling van het huidoppervlak en de diepere huidlagen

Het Medical Jet System is een revolutionair apparaat voor het tegengaan van huidveroudering dat actieve stoffen, zoals hyaluronzuur of glycolzuur, in de diepere huidlagen brengt zonder naalden of injecties, voor een 100% natuurlijke huidvernieuwing. De volgende behandelingen kunnen in 1 sessie worden gerealiseerd, zonder hersteltijd en zonder contra-indicaties.

null

Bio-Peeling

Grondige huidreiniging, verwijdering van dode cellen, verbetering van de huidtextuur en verlichting van de teint.
null

Transdermale toediening van de actieve stoffen

Diepe hydratatie en reparatie van de huid, oxygenatie van de weefsels, stimulatie van de collageen- en elastineproductie.
null

Opvullen en volume geven

Non-invasieve verrijking van de huid, vermindering van plooien, rimpels, kraaienpootjes en groeven, behoud van de huiddichtheid.
null

Diepe zuivering

Vermindering van rimpels en kraaienpootjes, littekens en striae, correctie van onregelmatigheden in de pigmentatie en gladmaken van de huid.

Onmiddellijk een natuurlijk resultaat

Afhankelijk van het gewenste resultaat kan deze behandeling worden gegeven als een kuur of als gerichte behandeling.

Door eenmalig gebruik van een zoutoplossing kan de lederhuid worden gereinigd en er frisser uitzien. Samen met de actieve stoffen (hyaluronzuur, vitamines, enz.) zijn de resultaten optimaal en gegarandeerd.

Het principe

Met behulp van een gepatenteerd hulpstuk stuwt het Medical Jet System met een supersonische snelheid (>200 m/s) een mengsel van lucht en zoutoplossing voort, in de vorm van een straal microscopisch kleine druppeltjes, zonder contact met de huid te maken.

In eerste instantie kunnen met die supersonische straal de bovenste huidlagen worden ontschilferd en onbereikbare deeltjes worden verwijderd.

Daarna zal een snelle projectie voor een tweede keer een lokale statische druk op de huid genereren, waardoor het actieve bestanddelen tot enkele millimeters kunnen doordringen.

Dit proces, “Barophoresis” genoemd, is het resultaat van drukvariatie. Het garandeert een naaldvrije toegang tot de diepe lagen van de huid en vergemakkelijkt de toevoer van voedingsstoffen zoals hyaluronzuur, dat bindweefsel kan bereiken, of vitamine A, B, C en E die zijn belangrijk voor het goed functioneren van cellen.

Opmerkelijke resultaten worden ook verkregen op striae, littekens en pigmentvlekken.

Baroforese

De supersonische straal creëert een hoge druk bij het contact met de huid, waardoor microkanaaltjes in de opperhuid opengaan.

Het drukverschil tussen het oppervlak en de onderliggende weefsels zorgt voor een diepe penetratie en een transdermale verspreiding van de biologische stoffen.

Door verlichting van de druk sluiten de microkanaaltjes weer en houdt het weefsel het hyaluronzuur, de vitamines en het glycolzuur duurzaam vast, wat zorgt voor een langdurig fysiologisch effect.

De actieve stoffen

Hyaluronzuur

 • Vervagende werking: volumegevend en voller effect.
 • Diepe hydratatie voor een aangenaam gevoel en een verbeterde huidtextuur.

Vitamine A + E

 • Versterkt de structurele tonus van de huid door plooien, rimpels en lijntjes te verminderen.
 • Antioxiderend vermogen: vertraagt de effecten van huidveroudering.

Vitamine B5

 • Verstevigt en doet de huid stralen.
 • Helende werking en herstel van de huid.

Vitamine C

 • Vermindert kringen en wallen
 • Versterkt het afweersysteem
 • Herstelt de elasticiteit en stimuleert de productie van collageen

Glycolzuur

 • Verwijdert dode huidcellen (biopeeling).
 • Corrigeert pigmentoneffenheden.

Stevigere borsten met het medical jet system

Het houdt heel veel vrouwen bezig.

Vanaf een zekere leeftijd gaan de borsten, de boezem, hangen. Met het medical jet system kan dit probleem worden aangepakt door de borsten te verstevigen en huidverslapping te bestrijden.

Dankzij het medical jet system en de transdermale verspreiding van de actieve stoffen, zoals hyaluronzuur en glycolzuur, kunnen Uw klanten een gelifte boezem krijgen, stevigere borsten en een jonger uiterlijk, en dat alles zonder chirurgische ingreep en zonder pijn!

Heeft u vragen? Vraag gerust zonder verplichtingen, bijkomende inlichtingen.