De eerste hybride pulslicht/laser voor esthetische en anti-verouderingsbehandeling

Technische specificaties

U hoeft niet meer te kiezen! Het Medical Pulse System is een apparaat voor esthetiek en tegen huidveroudering die intensieve pulslichttherapie combineert met lasertherapie, waardoor U diverse behandelingen kunt bieden zoals ontharing, huidverjonging of tatoeages kunt verwijderen.

Één enkel platform met meerdere functies, voor meer vrijheid.

Het Medical Pulse System® is een waar laboratorium van de toekomst, onmisbaar voor de esthetische geneeskunde, waarmee 7 hulpstukken kunnen worden gebruikt voor maar liefst 8 esthetisch-medische ingrepen.

Ontharing

Huidverjonging

Versteviging van de huid

Ontsierende bloedvaatjes

Pigmentvlekken

Rimpelbehandeling

Verwijderen van tatoeages

Huidegalisering

Het principe

Het principe van intens pulslicht bestaat erin een lichtstraal te gebruiken waarvan de intensiteit, duur en golflengte perfect worden beheerst.

Deze straling, omgezet in warmte en geabsorbeerd door de pigmenten (chromoforen: melanine, hemoglobine, water), werkt tot diep in het behandelde weefsel (haren of fibroblasten), zonder het omliggende weefsel te beschadigen en zonder een onaangename energieschok te veroorzaken.

Dit principe kan worden omgeschreven als selectieve fotothermolyse.

De superioriteit van het Medical Pulse System®

Het MEDICAL PULSE SYSTEM® is uniek omdat zijn continue flitsprocedé in beweging blijft, met een innovatieve ‘veegtechniek’ die het vaak voorkomende probleem van vergeten of overgeslagen zones vermijdt.

Deze volledige dekking vertaalt zich in een huid die pijnloos en grondig wordt onthaard.

De sleutel zit hem in het progressief en gecontroleerd verwarmen… Een hoog herhalingspercentage van de pulsen gecombineerd met een hoog gemiddeld vermogen, maakt het MEDICAL PULSE SYSTEM® tot de absolute top van de wereldindustrie.

Hij warmt geleidelijk de haarfollikel op (zonder ongemakken) door een constante maximale efficiëntie, zonder risico op brand- of andere wonden. Met deze aanpak, in combinatie met de geïntegreerde contactkoeling, kunnen alle huidtypes (ook de donkere huid) en alle haartypes (ook licht haar) pijnloos worden behandeld.

Het medical pulse system: vele technologische innovaties in één.

DYE-PL™

De DYE-PL™ (Dye Pulsed Light) technologie gebruikt een zeer geconcentreerd deel van het lichtspectrum voor optimale resultaten. Zo is hij net zo efficiënt als de laser, maar met bovendien de voordelen van pulslicht: veiligheid, multifunctionaliteit en gerichtheid van de behandeling.

AFT™

De AFT™ (Advanced Fluorescence Technology) is de nieuwste generatie pulslicht. Dit biedt een verbeterde energie van elke puls, een langere levensduur van de hulpstukken en een veiligere behandeling; en dat alles met de beste resultaten.

GLACIAL TECH™

Een gekoelde saffier houdt de temperatuur van de opperhuid tijdens de gehele behandeling op ongeveer -3°C. Deze functionaliteit garandeert maximale veiligheid voor de huid en totaal gemak voor de patiënt, en het voorkomt het gebruik van vervelende en kostbare hulpmethodes (gel, cryotherapie, enz.)

MICROPLASMA™

Met de Microplasma™ technologie worden de bovenste laagjes van de huid zachtjes geperforeerd en verwijderd, waardoor de huid zachter, jonger en stralender wordt. Er kunnen ook oppervlakkige pigmentvlekken mee worden verwijderd en het werkt bij zowel open als gesloten poriën, op striae en op lichte acne.

Een apparaat dat hoogwaardige technologie combineert met gebruiksgemak

HET MEDICAL PULSE SYSTEM® HEEFT EEN TOUCHSCREEN VAN 15,6 INCH EN EEN DUIDELIJKE, EENVOUDIGE EN GEBRUIKSVRIENDELIJKE INTERFACE.

HET IS EENVOUDIG TE LEREN, VIA HET SCHERM KUNT U SNEL ALLE ZORGPARAMETERS LEREN PROGRAMMEREN EN BESTUREN.

Heeft u vragen? Vraag gerust zonder verplichtingen, bijkomende inlichtingen.