Het ideale instrument voor de behandeling van huidaandoeningen (striae, littekens, gevolgen van acne, enz.).

Het Medical Rejulight System is het beste apparaat van zijn generatie. Een led-fotomodulatie-apparaat (led: Light Emitting Diode) en een serieus esthetisch antwoord voor diverse huidaandoeningen. Deze nieuwste generatie led (SMT) geeft koud polychroom licht af dat heel zuiver is, en heeft een sterk, regelbaar vermogen.

De door de panelen gegenereerde lichtgolven bereiken in zeer korte tijd het onderliggende huidweefsel, worden dan geabsorbeerd door de cellen en veroorzaken een chemische en biologische reactie in de diepere huidlagen. Deze activering van de stofwisseling van fibroblasten leidt tot celvernieuwing in de leder- en opperhuid, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Dit verschijnsel maakt een daadwerkelijke, progressieve en duurzame wederopbouw van de leder- en opperhuid mogelijk. Tijdens de sessies hervindt de huid haar elasticiteit en glans, striae en littekens vervagen.

Wetenschappelijk bewezen effect

De led-technologie is wetenschappelijk en biologisch onderzocht in het ziekenhuis La Pitié Salpêtrière in Parijs: het herstellend effect op de huidbeschadigingen is wetenschappelijk bewezen.

De golflengte van het Medical Rejulight System wordt bepaald aan de hand van de gewenste resultaten. Gericht op het te behandelen gebied zorgt de lichtgolf van het apparaat voor de herstructurering van de fibroblasten en daardoor voor de aanmaak van collageen en elastine.

Het slagingspercentage ligt boven de 90% en de techniek is doeltreffend voor alle huidtypes.

Conferentie van Dr Alamigeon

Functies en toepassingsgebieden

De golflengten onderscheiden zich door hun diepte van penetratie. Deze laatste zal daarom worden geselecteerd op basis van het doel van zorg, epidermis, dermis of hypodermis.

Golflengte Functie Toepassingsgebieden
625nm Verbeterd metabolisme, versnelde bloedcirculatie, verhoogd collageeneiwit, intensivering van huidelasticiteit, antioxidatieve actie. Huidverjongingrimpelbehandeling, haarregeneratie, stretch Marks, recente en oude littekens.
590nm Verbetering van de cellulaire functie van antioxidanten, bevordering van de eliminatie van lymfatisch afval. Verbeterde doffe huid, revascularisatie, oppervlakkige littekens, actinische vlekken.
470nm Vernietiging van bepaalde bacteriën, huidreinigingcellulaire activering. Late gevolgen van acne, huidreiniging.

Een zichtbaar, Natuurlijk resultaat

Het beste led-fotomodulatie-apparaat

Groot behandelingsoppervlak

Elke arm heeft 3 panelen van 200 cm2 en 1512 leds (met elk een stralingshoek van 120°). En met het autonome handstuck (bluetooth) kunnen moeilijk bereikbare gebieden worden behandeld.

Leds van uitmuntende kwaliteit

Dit apparaat heeft polychrome, RGB leds van de nieuwste generatie, die 11 golflengtes gebruiken, waarvan een in infrarood en een fotonische versterker.

Live toezicht

Bekijk op het scherm hoeveel energie er vrijkomt en reageer hierop via twee barografen, een om het vermogen te regelen, de ander om de behandelingsduur in te stellen.

Gebruiksgemak

Het apparaat heeft een 9″ kleuren-touchscreen

Betrouwbaarheid

Het Medical Rejulight System is gemaakt in Frankrijk, heeft het CE 0459 keurmerk (conform de eisen) en respecteert de Europese wetgeving.

Voorgeprogrammeerde behandelingen

Automatisch gebruik dankzij voorprogrammering.

Bekijk het medical rejulight system vanuit elke hoek met onze 3d-animatie

Heeft u vragen? Vraag gerust zonder verplichtingen, bijkomende inlichtingen.